Ο Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας στέλνει εθελοντές ώστε να συνδράμουν στη διάσωση του Εθνικού Πάρκου της Δαδιάς στον Έβρο. Είναι μια ακόμη κίνηση γενναιότητας των ανθρώπων αυτών. Τα δίνουν όλα για να προστατέψουν ανθρώπους και περιβάλλον και όχι μόνο πλέον στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Γιατί ακριβώς, όπως μας είχαν δηλώσει πριν από ένα μήνα το καθήκον τους είναι ιερό και το κάνουν “για τις οικογένειές τους και για την πατρίδα”.

Ευχόμαστε καλή επιστροφή με ασφάλεια!

Το Δελτίο Τύπου:
Μετα απο κάλεσμα της WWF Greece και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης και τις ομάδες που την πλαισιώνουν στέλνουμε εθελοντές στην Δαδιά Έβρου .

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε συνεργασία με την #Πανελλήνια_Ομοσπονδία_Εθελοντικών_Οργανώσεων_Δασοπροστασίας_Πυρόσβεσης ο ΣΕΑΔ θα προσφέρει τις εθελοντικές του υπηρεσίες για την διάσωση του Εθνικού Πάρκου Δαδιας !!!

Ευχόμαστε καλό ταξίδι και με ασφάλεια σε όλους τους εθελοντές που πλαισιώνουν αυτήν την αποστολή και καλή δύναμη στο έργο που θα πραγματοποιήσουν !

Μέρος λαμβάνουν επίσης οι Ομάδες: Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ

Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών

Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στέφανου

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ

Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα – Εθελοντές

Καλή δύναμη σε όλους !!!!