Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης μετα την ανακοίνωση της συνένωσης των συνδυασμών του Κωνσταντίνου Λίτσα και του Δημήτρη Βελτανιώτη

Αναλυτικά το δελτίο:

Μετά από συνεχείς οχλήσεις, δεκάδων συμπολιτών μου, οι οποίοι μου ζητούν να τοποθετηθώ και να τους ενημερώσω, ποια είναι η γνώμη μου και εάν μετέχω στη νέα κοινή Δημοτική κίνηση των Δημήτρη Βελτανιώτη και Κωνσταντίνου Λίτσα, την οποία ανακοίνωσαν, χθες, δηλώνω τα εξής:《Προσωπικά, δηλώνω, με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο ότι, ουδεμία σχέση έχω, ούτε μετέχω, στη νέα κοινή Δημοτική τους κίνηση που ανακοίνωσαν οι Δ. Βελτανιώτης και Κ. Λίτσας. Επίσης, ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε ρωτήθηκα για αυτή την συνεργασία τους αφού άλλα ειχαν συμφωνηθεί, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Οι πολίτες του Ωρωπού θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για το μέλλον αυτής της πρωτοβουλίας》.

Καλή τους επιτυχία.

Επίσης, οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι, με αίσθημα ευθύνης, όπως έκανα πάντα, με γνώμονα και μόνο το καλό του δήμου μας, θα συνεχίσω, τις προσεχείς ημέρες, τις διερευνητικές επαφές με συμπολίτες μας, με στόχο την αναζήτηση της καλύτερης δυνατής επιλογής, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Ωρωπού για τα επόμενα 5 έτη.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των επαφών μου, με δημόσια ανακοίνωση, θα ενημερώσω τους πολίτες του δήμου μας για το τελικό αποτέλεσμα, τις αποφάσεις και τις επόμενες κινήσεις μας.

Θωμάς Ρούσσης.

π. Δήμαρχος Ωρωπού.