Το Δελτίο Τύπου του συνδυασμού “Συμμαχία Δημιουργίας”

Συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο για το Αμαλίειο και τον Σ.Μ.Α.

Ο Βασίλης Μπιλίρης, Δημοτικός Σύμβουλος της “Συμμαχίας Δημιουργίας” διοργάνωσε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για τις διεκδικήσεις του Αμαλίειου στις περιουσίες τους. Επιπλέον, συζητήθηκε το ζήτημα της δημιουργίας Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην είσοδο του Μαρκοπούλου και οι συνέπειες του.

Ως συνδυασμός αντιλαμβανόμενοι την έντονη ανησυχία στην τοπική μας κοινότητα για το θέμα του Αμαλίειου, θεωρήσαμε ελάχιστη υποχρέωση μας την διοργάνωση μιας εκδήλωσης ώστε να συλλογικοποιηθεί το πρόβλημα και οι κάτοικοι να είναι ενήμεροι για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό σύμβουλο Δημήτρη Παπαστάμου, που ως ειδικός επί του θέματος ενημέρωσε και κατατόπισε τους συνδημότες μας για το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα. Ακόμη, ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή τους κατοίκους του Μαρκοπούλου που έδωσαν βροντερό παρόν στον χώρο της συγκέντρωσης, απευθύνοντας ερωτήματα και παρέχοντας πληροφορίες.

Δηλώνουμε πως είμαστε στη διάθεσή σας για όποια άλλη ενημέρωση χρειαστείτε, πώς θα παρακολουθούμε καθημερινά το ζήτημα και πως θα είμαστε αρωγοί σε κάθε συλλογική ενέργεια που θα χρειαστεί.

Διονύσης Καμπιώτης

Επικεφαλής της Συμμαχίας Δημιουργίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Δελτίο Τύπου 19.06.23.