Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Οι μαθητές της πρώτης και της δευτέρας αποχαιρετούν την χρονιά που αφήνουν πίσω τους ενώ οι μαθητές της τρίτης γυμνασίου λένε το αντίο τους στο Γυμνάσιο και ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα στο Λύκειο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει η χρονιά από μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία αξίζει όλοι να παραβρεθούμε και να θαυμάσουμε τα παιδιά την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 21:00 στο 1ο Γυμνάσιο Σκάλας Ωρωπού.

Η εκδήλωση σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχολείου θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και μια μουσικοθεατρική παράσταση, διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Σπύρου, «Η μουσική που σταμάτησε τον πετροπόλεμο». Θα είμαστε εκεί να καμαρώσουμε τους αποφοίτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σχολείου:

Το 1ο Γυμνάσιο Σκάλας Ωρωπού σας προσκαλεί στην τελετή λήξης του σχολικού έτους 2021-2022 και αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου. Στην εκδήλωση περιλαμβάνεται η μουσικοθεατρική παράσταση «Η μουσική που σταμάτησε τον πετροπόλεμο», θεατρική διασκευή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σπύρου. Η παράσταση πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 9:00 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του σχολείου.


Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το 15μελές Συμβούλιο των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού