Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών, στο Κτήμα Νικολέλη στις Αφίδνες. Οι αναρίθμητοι φίλοι της ομάδας των εθελοντών μας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με λίγες στιγμές ανθρώπινες και χαλαρές, κοντά στους ανθρώπους που απαλλαγμένοι από το βαρύ καθήκον να μας προστατεύουν, υποδέχθηκαν τους φίλους τους σε μια άρτια διοργανωμένη εκδήλωση, όντως σαν άριστοι οικοδεσπότες.

Δύσκολο να τους αναγνωρίσουμε με τις κοινωνικές τους περιβολές, μιας και τους έχουμε συνηθίσει ντυμένους μέσα στους απαιτητικούς εξοπλισμούς τους, προσέφεραν στιγμές χαλάρωσης και μέσω των σύντομων χαιρετισμών, τα στελέχη τους, τόνισαν την αναγκαιότητα της ύπαρξης των εθελοντικών ομάδων στον τόπο μας, την αμέριστη και ανιδιοτελή προσφορά τους σε κάθε πολίτη όπου ζητηθεί κάνοντας σύντομες αναφορές σε θεομηνίες που έπληξαν τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.
Βράβευσαν εταιρίες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο τους καθώς και ανθρώπους που αποτελούν στελέχη τους και δοκιμάστηκαν έντονα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αψηφώντας κάθε κίνδυνο βάζοντας σε δεύτερη μοίρα ακόμα και τις προσωπικές τους ιδιοκτησίες και περιουσίες.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αφιδνών βράβευσε τη ΣΕΑΔ για το έργο της, την εταιρεία RESOUL για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά της στην τοπική κοινωνία, καθώς και τον εθελοντή Αλέξανδρο Τυροβόλη, ο οποίος έσωσε ανθρώπους στην πυρκαγιά της Πεντέλης. Τα τιμητικά διπλώματα απένειμαν από κοινοί ο Πρόεδρος Αφιδνών Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Μπέλος και Δημήτρης Βλάχος.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αποδεικνύοντας πως για να είσαι μια επιτυχημένη ομάδα θα πρέπει να είσαι πρώτα άνθρωπος και φίλος με τον συνεργάτη σου, για να καταφέρνεις να αποδίδεις τα μέγιστα στην κοινωνία που καλείσαι να υπηρετείς με μέγιστο καθήκον.

Ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία.