Χοροεσπερίδα-Συνεστίαση πραγματοποίησαν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Ωρωπού του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 28 Απριλίου σε γνωστό κατάστημα της περιοχής μας. Οι φίλοι και ψηφοφόροι της παράταξης κατάφεραν να γεμίσουν την αίθουσα όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ακούσουν όλους τους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την ψήφο τους στην Ανατολική Αττική. Στους σύντομους χαιρετισμούς που απεύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές μετέδωσαν το κλίμα αισιοδοξίας που πνέει στην παράταξη, υπογραμμίζοντας πως οι δημοσκοπήσεις δεν αποτυπώνουν την θέληση των πολιτών και ψηφοφόρων της χώρας.

Η βεβαιότητα για αλλαγή της κυβέρνησης και επαναφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι της χώρας, είναι διάχυτη σε όλα τα μέλη της παράταξης όπου κληθήκαν όλοι να δώσουν αγώνα σε όλα τα επίπεδα μην αφήνοντας ούτε μια ψήφος χαμένη, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από όλους συνολικά.

Η βραδιά έκλεισε με χαλαρές πολιτικές συζητήσεις σε κάθε τραπέζι και τους υποψηφίους να προσπαθούν να προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος αλλά και να γνωρισθούν με όλους τους ψηφοφόρους.