Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Σκάλας Ωρωπού, χθες Παρασκευή 28 Απριλίου. Με τις υποψηφιότητες των δυο στελεχών των πρωταγωνιστικών παρατάξεων κατά τις τελευταίες εκλογές, Καρύδα Σπύρου και Κούτσουρη Χριστόφορου να ισοψηφούν τρεις φορές λαμβάνοντας από τρεις ψήφους και μια λευκή στην επαναλαμβανόμενη διαδικασία, όπως ορίζει ο νόμος, μεταξύ των επτά μελών του Συμβουλίου, οδηγήθηκαν σε κλήρωση όπου τελικά αναδείχθηκε ο κ. Καρύδας Σπύρος να θητεύσει έως το τέλος αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Το κλίμα υπήρξε ενωτικό και η διαδικασία εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές και τις αψιμαχίες που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της θητείας του επταμελούς συμβουλίου που χαρακτηρίστηκε από έντονες αντεγκλήσεις και παραταξιακές διαφορές και αμφισβητήσεις, που δεν κατάφεραν να γεφυρωθούν έως σχεδόν το τέλος αυτής της θητείας.

Ο Πρόεδρος στον σύντομο λόγο του απευθυνόμενος στα μέλη του συμβουλίου του παρουσιάσθηκε δυσαρεστημένος όπου δεν κατάφερε να συνεργασθεί τόσο με την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά, όσο αρχικά επιθυμούσε, αλλά και με τους εκπροσώπους της στην Δημοτική Ενότητα όπου δεν κατάφερε να συνθέσει, να προγραμματίσει και να προτείνει λύσεις προς την Διοίκηση που θα εξυπηρετούσαν πραγματικά την μεγαλύτερη Ενότητα και έδρα του Δήμου Ωρωπού.

Απεύθυνε έκκληση προς όλους τους συνεργάτες του, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της θητείας τους μέχρι τις εκλογές να καταφέρουν συνολικά σε πνεύμα συνεργασίας και ομοψυχίας να προσφέρουν τα μέγιστα για τους Δημότες και πολίτες της Σκάλας Ωρωπού.