Στο όμορφο Χαλκούτσι βρέθηκε χθες Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Δημήτρης Δαμάσκος προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και κατοίκους της περιοχής στον όμορφο χώρο της ψαροταβέρνας ”Το Κύμα”. Ο Δημήτρης Δαμάσκος τον οποίο συνόδευε ο Χάρης Δαμάσκος, Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την κατάσταση και την ποιότητα ζωής στον Δήμο Ωρωπού και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής που τους απασχολούν.

Η δήλωση του Δημήτρη Δαμάσκου για την υποψηφιότητά του:

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, με ιδιαίτερη χαρά, αίσθημα ευθύνης και απόλυτης επίγνωσης του εγχειρήματος, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες νομαρχιακές εκλογές, στην περιφερειακή ενότητα της Ανατολικής Αττικής.

Η συμμετοχή μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών και η καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου, με οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσω ακούραστα και με όλη μου τη δύναμη, την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του τόπου μας.

Σας ζήτω λοιπόν, να με στηρίξετε και αυτήν την φορά με την ψήφο σας, ώστε να ανταποκριθώ με επιτυχία στην τιμητική αυτή πρόταση που έλαβα για να σας εκπροσωπήσω στην Περιφέρεια και με κύρια γνωρίσματα την πυγμή και τις οργανωτικές ικανότητες μου να σταθώ αντάξιος των απαιτήσεων και των αναγκών των συμπολιτών μου”