Ο Δημήτρης Κιούσης εξέδωσε ανακοίνωση για τη δημιουργία του νέου συνδυασμού “Προοπτική για τον Ωρωπό” και για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Η δήλωση του Δημήτρη Κιούση:

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει εκκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης και συσπείρωσης ανθρώπων σε έναν νέο συνδυασμό για τον σχηματισμό ενός ισχυρού πόλου της αντιπολίτευσης που θα διεκδικήσει τη δυνατότητα να δώσει προοπτική στον Δήμο Ωρωπού τα επόμενα πέντε χρόνια. Εδώ και μήνες, πάντα ενεργός στα κοινά, παρακολουθούσα με προσοχή τις εξελίξεις και τις διεργασίες που λάμβαναν χώρα στον Δήμο. Έχοντας ασκήσει διοίκηση και έχοντας εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, γνωρίζω πώς μπορώ να προσφέρω. Πώς να δώσω πίσω την χαμένη προοπτική στον Δήμο Ωρωπού ως Δήμαρχος.

Η προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή στελεχώνεται ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο σε κάθε ενότητα του Δήμου. Στόχος είναι εντός των επομένων ημερών η ομάδα να έχει ξεπεράσει τους 100 υποψηφίους ώστε να προχωρήσουμε και επίσημα στην ανακήρυξη του συνδυασμού μας. Μέχρι τότε οι κινήσεις αυτές παραμένουν προσπάθεια συσπείρωσης.

Ύστερα από την ανάρτηση φωτογραφίας, που αφορούσε την ένωση του συνδυασμού μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθησα έναν χυδαίο αγώνα συκοφάντησης από ανθρώπους που πρόσκεινται στην Δημοτική Αρχή. Δηλώνω στο εξής πως δεν πρόκειται να εισέλθω σε διαδικτυακές συζητήσεις. Οι απαντήσεις μου και η επικοινωνία με τους πολίτες θα είναι οι επίσημες δημόσιες ανακοινώσεις μου και τα δελτία τύπου που θα εκδίδει ο συνδυασμός «Προοπτική για τον Ωρωπό». Ως Επικεφαλής και εγγυητής της ενότητας του συνδυασμού αναλαμβάνω την ευθύνη να εκπροσωπώ την επίσημη θέση της ομάδας για όσα συμβαίνουν.

Τα καθημερινά προβλήματα και η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Δήμος βιώνεται από τους δημότες. Όλοι καταλαβαίνουν, όλοι βλέπουν και όλοι ακούν. Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις, αλλά αποφάσεις. Θα συνεχιστεί η κατάσταση αυτή ή θα επιλεγεί να εφαρμοστεί η ατζέντα της «Προοπτικής για τον Ωρωπό»; Στο εξής ο συνδυασμός μας με την εκδήλωση ανακοίνωσης των πρώτων υποψηφίων θα μιλήσει για όσα θέλει να κάνει στον Ωρωπό, για τις ιδέες του και τη νοοτροπία της προοπτικής. Διότι ο Ωρωπός έχει προοπτική, έχει φυσική ομορφιά, έχει ανεκμετάλλευτο πλούτο. Λείπει η πολιτική βούληση και αυτή θέλουμε να προσφέρουμε.