Το δένδρο της ελπίδας έλαμψε από τα μαγικά χέρια των παιδιών του ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού που χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους, στολίζοντας το δένδρο αφιερωμένο στην επιτροπή αδέσποτων του Δήμου Ωρωπού και τους εθελοντές της.

Τα χαμόγελα περίσσευαν για τους μικρούς φίλους του Ειδικού Σχολείου που μυήθηκαν στις αξίες της αγάπης και της προσφοράς για τα αδέσποτα ζωάκια αλλά και σε αυτές του εθελοντισμού και τις αληθινής προσφοράς. Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με τα στελέχη της καθώς και ο Δήμαρχος Ωρωπού πρωταγωνίστησαν στην ζεστή και ανθρώπινη αυτή εκδήλωση, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών.

Τέτοιες συμβολικές πράξεις δίνουν το πραγματικό νόημα της αγάπης και του ανθρωπισμού  δίνοντας χαρακτήρα στην χαρούμενη ημέρα των Χριστουγέννων. Η αλληλεγγύη είναι το πραγματικό νόημα των ημερών και τέτοιες πράξεις το αποδεικνύουν στο έπακρο.

Χρόνια πολλά στα χαρισματικά παιδιά του Ειδικού Σχολείου και τις οικογένειές τους. Ευχόμαστε για του χρόνου να πολλαπλασιαστούν τέτοιες δράσεις με αγνές προθέσεις και αληθινούς στόχους που δεν θα είναι ευκαιριακές και εποχιακές, αλλά πραγματικά αληθινές!