Το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι των εκδηλώσεων του Δήμου Ωρωπού με τα ανάματα των δένδρων και τις μικρές γιορτές σε όλες της Δημοτικές Ενότητες της περιοχής μας, ολοκληρώθηκε χθες στην Πλατεία Ηρώων στα Νέα Παλάτια. Η απρόβλεπτη συνθήκη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλου ποδοσφαίρου που συνέπεσε με το γεγονός, κράτησε πολύ κόσμο στο σπίτι. Παρόλα αυτά πολύς κόσμος επισκέφτηκε το σημείο όπου είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους πολιτιστικούς συλλόγους των Νέων Παλατίων, των Κρητών και του μαέστρου μας Βενετσιάνου Γιώργου.


Τα μέλη και τα καταστήματα του εμπορικού συλλόγου Ωρωπού, παρείχαν πλούσια εδέσματα για τους παρευρισκόμενους και ο Άγιος Βασίλης προσέφερε μικρά συμβολικά δωράκια για τους μικρότερους επισκέπτες. Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο πρόγραμμα βεγγαλικών που φώτισαν τον ουρανό του Ωρωπού.


Κρίμα για τον προγραμματισμό καθώς θεωρούμε πως η σημερινή μέρα θα μπορούσε να παραλειφθεί και να επιλεγεί μια διαφορετική έτσι ώστε περισσότερος κόσμος να επισκεφτεί την ομολογουμένως άριστα διοργανωμένη γιορτή και κυρίως τους συντελεστές που την πλαισίωσαν, εργάστηκαν και κοπίασαν ιδιαίτερα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κρίμα για την επιλογή.


Και του χρόνου να είναι όλοι καλά!