Είμαι ο Στέφανος Δάβρης και δηλώνω πάλι μάχιμος, πολιτικά, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συστήνομαι ξανά, σε όλους, αλλά κυρίως στους νέους μας. Ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μου πολλά χρόνια, με αγάπη και θέληση, πάντα για το καλύτερο, που αξίζει ο Ωρωπός μας. Kάποιες φορές  με επιτυχία και κάποιες φορές όχι. Αυτό το κρίνω πλέον εγώ με τεράστια αυτογνωσία, αλλά περισσότερο εσείς με την ψήφο σας και την παρατήρησή σας, στα πολιτικά δρώμενα. Επιδιώκω, να σας παρουσιάσω τους στόχους μου αλλά και να απαντήσω σε κάποιες κραυγές και ψίθυρους, που συνοδεύουν τις αποφάσεις μου.

Ξεκινώ από το πρώτο μέρος, που είναι το πιο ουσιαστικό. Δεν θα επικαλεστώ την μακρά πείρα μου και την διαρκή ενασχόληση μου, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσα χρόνια, αλλά το αδιάλειπτο πάθος μου, για έναν ομορφότερο και άξιο επίσκεψης Ωρωπό. Με οράματα εφικτά, άμεσα εφαρμόσιμα, ας υλοποιήσουμε επιτέλους, βιολογικούς καθαρισμούς, σωστές υποδομές Τουριστικής Ανάπτυξης για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, καθαριότητα, ύδρευση, παροχές υγείας, συγκοινωνία, εξυπηρέτηση με γραφείο του δημότη, βελτίωση και επέκταση σχολικών μονάδων, αθλητικά κέντρα, πολιτιστικά δρώμενα, κοινωνικές παροχές κ.λ.π.

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά, γιατί τα περισσότερα τα έχω εξυπηρετήσει εν μέρει, με επιτυχία και αφοσίωση. Όμως αυτά θέτονται, πιο αναλυτικά, με πρόγραμμα ισχυρό, από τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο, Γιώργο Γιασημάκη, με τον οποίο και συμπορεύομαι για πρώτη φορά, πιστεύοντας ακράδαντα στην 2η θητεία για έναν Δήμαρχο, που έχει ήδη παρουσιάσει τις προδιαγραφές για την υλοποίηση, πολλών και μείζονος σημασίας έργων.

Με σύμπνοια και καθαρή συνεργασία μεταξύ μας, στηριζόμενη στην αγάπη και τα κοινά οράματα για τον τόπο μας, προχωράμε δυναμικά και σας θέλουμε, όλους δίπλα μας. Όσο για εκείνους που προσπαθούν να «ενδύουν» αυτή την συνεργασία, με εκβιαστικά στοιχεία ή άλλα απώτερα κίνητρα, τους διαβεβαιώνω, ότι αν μετά από σαράντα χρόνια στην πολιτική μου διαδρομή, πρέπει να απολογηθώ στους γνωστούς συκοφάντες, που δεν σέβονται, όχι μόνο την δική μου απόφαση αλλά και πολλών άλλων, που έχουν το δικαίωμα να συνταχθούν με όποιον θέλουν, διαπράττουν μεγάλο λάθος και ασκούν μίζερη πολιτική.

Είμαι απελευθερωμένος από κάθε τι παρωχημένο, υποσχόμενος συμμετοχή και δραστηριότητα, σε έργα πνοής, για ό,τι ονειρευτήκαμε, αλλά δεν τολμήσαμε να αλλάξουμε, να διορθώσουμε και να εφαρμόσουμε άμεσα. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά και τίποτα ακατόρθωτο.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και την στήριξή σας, με όποιο τρόπο και αν το έχετε εκδηλώσει. Ανανεώνουμε την σχέση εμπιστοσύνης, που κτίσαμε βήμα – βήμα όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτές τις εκλογές, για να  αποκτήσουμε, επιτέλους, τον τόπο που μας αξίζει να έχουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Καλή επιτυχία σε όλους.