Μεγάλη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr έφερε στο φως ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα και μεγάλες ανατροπές στους Υποψήφιους Βουλευτές των κομμάτων στην Ανατολική Αττική. Αρχικά, η ΝΔ προηγείται με 29,5 έναντι 26,5 του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει το 13% μεταξύ των ερωτηθέντων απο την Ανατολική Αττική. Αυτό σημαίνει πτώση για το κυβερνόν κόμμα, διατήρηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλη άνοδο για το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τους υποψήφιους βουλευτές, το έγκυρο aftodioikisi.gr φανέρωσε σημαντικές ανατροπές! Σημαντικότερη ήταν εκείνη της πρώτης θέσης του Γιάννη Σμέρου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ που αφήνει στη δεύτερη θέση τον Μανώλη Χριστοδουλάκη ενώ σημαντικά ποσοστά κατέγραψαν η Βάσια Αναστασίου και ο Λάζαρος Καραούλης.

Σημαντική άνοδο και στα ποσοστά του Γιώργου Καραμέρου που προσεγγίζει τον πρώην Υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη ενώ ξεχωρίζει επίσης η νεαρή υποψήφια, Μυρτώ Κοροβέση που συγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό προτίμησης!

Στην ΝΔ επίσης, ο Βασίλης Οικονόμου φαίνεται να προσπερνά την Σοφία Ζαχαράκη στην δημοσκόπηση στην δεύτερη θέση ενώ Βλάχος και Πέτσας μάχονται για την 4η θέση σύμφωνα με την μέτρηση.

Διαβάστε αναλυτικά την δημοσκόπηση το aftodioikisi.gr