Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ωρωπού, Θοδωρής Κωστόπουλος έκανε γνωστό με ανάρτησή του ότι με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας εγκρίθηκε η μελέτη αποκατάστασης των λειτουργικών βαθών του Λιμένα Αγ. Αποστόλων Καλάμου. Πλέον, απομένει η αναζήτηση του αναδόχου ο οποίος θα αναλάβει την εκτέλεση του έργου και έτσι ολοκληρώνεται ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους χρήστες του Λιμένα.

Επίσης έγινε η τοποθέτηση των pillars παροχής νερού και ρεύματος, έργο για το οποίο είχε δεσμευθεί ο ίδιος ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Ακόμη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου μας ενημέρωσε πως πολύ σύντομα συνεχίζεται η αναβάθμιση του Λιμένα Ωρωπού και Χαλκουτσίου.

Ο Θοδωρής Κωστόπουλος δήλωσε:

«Το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ωρωπού συνεχίζει να παράγει ουσιαστικό έργο αναβάθμισης των λιμενικών εγκαταστάσεων αρμοδιότητάς του. Ο τόπος μας ομορφαίνει, τα λιμάνια μας εξωραΐζονται και γίνονται πιο χρηστικά για τους πολίτες. Ο Κάλαμος, ο Ωρωπός, το Χαλκούτσι είναι τόποι που σε μεγάλο βαθμό αντλούν την ομορφιά τους από τη θάλασσα, απ’ τα λιμάνια τους.

Όλοι μας λοιπόν στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου μας οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διατηρήσουμε την ομορφιά αυτή, να την προστατέψουμε, να την αναδείξουμε και με καίριες παρεμβάσεις να κάνουμε τα λιμάνια μας πιο όμορφα»