Παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού στον REAL FM 97.8 για την κατάργηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ωρωπό.

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ωρωπό. Ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ω. , Γιώργος Παναγόπουλος, θα προβεί σε ραδιοφωνική παρέμβαση προκειμένου να δημοσιοποιήσει το μείζον αυτό ζήτημα.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού ανακοινώνει:

Παρέμβαση στις 7:20 το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2022, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Real fm 97.8, που επιμελείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Ψάλτης, θα κάνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, Γιώργος Χρ. Παναγόπουλος, για την αιφνίδια και άνευ λόγου, παύση της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ωρωπό, με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα  συνταξιούχοι, κοινωνικά αδύναμοι και επιχειρηματίες, να μην μπορούν να εξυπηρετούνται από τα μέσα Ιουνίου 2022 και στο εξής, όσον αφορά τις τραπεζικές τους συναλλαγές, αναζητώντας έτσι λύσεις εκτός των ορίων του μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου της Αττικής, που αποτελείται από 12 Δημοτικές Ενότητες και δεκάδες διάσπαρτους οικισμούς.

Θυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί, μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Σκάλα Ωρωπού.