Τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ ξεκίνησαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο το Συκάμινο έφυγε με την νίκη και τους τρείς βαθμούς από τη Βάρη για το Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Σε αυτή αγωνίζεται και το Καπανδρίτι. Ο ΑΠΕΣ αγωνιζόταν χθες, Κυριακή 23 Οκτωβρίου απέναντι στην ομάδα του Θησέα Νέας Μάκρης. Το Καπανδρίτι όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2.

Στη Β΄ Κατηγορία αγωνίζονται ο ΑΟ Αυλώνα και ο ΠΑΣ Ωρωπός. Η ομάδα του Αυλώνα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παλλαυρεωτικό με 0-1. Ο ΠΑΣ Ωρωπός, γνώρισε και εκείνος την εντός έδρα ήττα με 1-2 από την ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Ωρωπός για τον αγώνα:

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ ο ΠΑΣ Ωρωπός. Η ομάδα μας ηττήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο των Νέων Παλατίων από τον Γιάννη Παθιακάκη με 2-1. Το σύνολο του Γιώργου Πέππα αν και ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με τον Μαϊμαρέλη να χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 2ο λεπτό, σταδιακά παραχώρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν μια από τις λιγοστές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και με κεφαλιά του Νίκου Λαζαρίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ μπήκαν μπροστά στο σκορ λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στο 20ό λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης Νικολαΐδης έδειξε την άσπρη βούλα θεωρώντας πως το χέρι του Πέτρου Μάμα σε μια κατακόρυφη αναπήδηση της μπάλας βρισκόταν σε μη φυσιολογική θέση και ο Λαζαρίδης πέτυχε το δεύτερό του γκολ και δεύτερο της ομάδας του γράφοντας το 0-2.

Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παθιακάκης έλεγξε απόλυτα το ρυθμό, απέναντι στους γηπεδούχους που έδειξαν αδυναμία να αναπτυχθούν σωστά και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Οψυμούλη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια εικόνα που τελείωσε το πρώτο, όμως οι αλλαγές του Γιώργου Πέππα έδωσαν στον ΠΑΣ νέα πνοή κυρίως μετά το 60ό λεπτό με την είσοδο του Μπάμπη Γεωργακόπουλου στο παιχνίδι. Αρχικά στο 65ο λεπτό ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΣ ανατράπηκε εντός περιοχής με τον διαιτητή Νικολαΐδη να μη δείχνει το σημείο του πέναλντι, συνέχισε να ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς κερδίζοντας πολλές μάχες έξω απ τη μεγάλη περιοχή και τελικά δικαιώθηκε στο 78ο λεπτό πετυχαίνοντας ένα υπέροχο προσωπικό γκολ με άπιαστο βολέ στο αριστερό γάμα της εστίας των φιλοξενούμενων και μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους που στα λεπτά που απέμεναν έκαναν την τελική τους προσπάθεια για να τελειώσουν το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ατυχώς, στο 88ο λεπτό, ήρθε η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γιάννη Μανιώτη να ενταφιάσει τα όποια όνειρά τους και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Γιάννη Παθιακάκη να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο της νέας χρονιάς και τους γηπεδούχους πικραμένους για μια ήττα που με περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ και τις πιο κρίσιμες φάσεις της αναμέτρησης και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά!