Η πολύ ωραία και καλά οργανωμένη τελετή λήξης του σχολικού έτους στο Ειδικό Σχολείο Ωρωπού (ΕΝΕΕΓΥΛ ΩΡΩΠΟΥ) είχε έντονο άρωμα Κρήτης. Οι χορευτές του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Ωρωπού “Η Κρήτη” τίμησαν με την παρουσία τους την εξαιρετική σχολική γιορτή δίνοντας τον ρυθμό τους μπροστά στο θερμό κοινό των παιδιών και των γονέων τους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Κρητών Ωρωπού:

17-06-1771. Ημέρα μνήμης για την Κρήτη. Ο Ιωάννης Βλάχος γνωστός ως Δασκαλογιάννης σκοτώνεται ως Ήρωας!!

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Ωρωπού “Η Κρήτη” φέτος 17-6-22 τίμησε κάποιους άλλους ήρωες …!! #Μικρούς_ήρωες που #ζουν ανάμεσα μας, στην διπλανή μας πόρτα!

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Δεληγιάννη (Dimitris Deligiannis) για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθούμε στην τελετή λήξης του σχολικού έτους στο #Ειδικό_σχολείο_Ωρωπού! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δώσατε την ευκαιρία να χορέψουμε σε τόσο όμορφο κοινό αλλά και να μπορέσουμε να μοιραστούμε τον χορό μας με αυτά τα τόσο γλυκά παιδιά !

Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε ολους όσους βάζουν το λιθαράκι τους σε αυτήν την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται σε αυτό το σχολείο !

Συγχαρητήρια σε όλους !

Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Ωρωπού «Η ΚΡΗΤΗ» Θα είναι πάντα δίπλα σας σε ότι μπορούν να βοηθήσουν! Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του χορευτικού μας που είναι πάντα πρόθυμα και βρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή με μεγάλη χαρά!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Μπαφάκης & το ΔΣ