Ο ΓΣ Ωρωπού μετά την θριαμβευτική πρόκριση μέσα στην Γκράβα, αγωνίστηκε χθες Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα του ΑΟ Καρέα για τους “8” της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΣΚΑ των ομάδων της Γ΄ Κατηγορίας. Παρά τις πολλές απουσίες, οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα και αγωνίστηκαν με πολλή ενέργεια και θέληση για πρόκριση. Έφτασαν πολύ κοντά στην νίκη και την μεγάλη πρόκριση ωστόσο ο αγώνας πήγε στην παράταση.

Εκεί η ομάδα μας λύγισε και το σκορ έληξε 87-71. Ωστόσο, από πλευράς ΓΣ Ωρωπού εκδηλώνονται σοβαρές διαμαρτυρίες αναφορικά με την διαιτησία, ειδικά στην παράταση του αγώνα. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δήμος Παρμακλής ανέφερε σε ανάρτησή του πως “3 λεπτά πριν τελειώσει η παράταση, τα φάουλ ήταν 21 για την Ομάδα μας και 5 για τους γηπεδούχους. 1 φάουλ έδινε σε κάθε δεκάλεπτο. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Ντροπή“.

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα που δείχνει πως και φέτος θα μας χαρίσει μεγάλες νίκες, διακρίσεις και πάνω απ’ όλα, όμορφο μπάσκετ με το οποίο θα προσφέρει θέαμα και πάνω απ’ όλα έμπνευση στους νεότερους προκειμένου να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με αυτό το άθλημα.

Συνολικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Πηγή: ΕΣΚΑ