Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της η μητέρα του ανήλικου παιδιού στο Καπανδρίτι, πριν λίγες ημέρες συνέβη το συγκεκριμένο πολύ επικίνδυνο περιστατικό. Ο ανήλικος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο στο γήπεδο πηγαίνοντας να εκτελέσει με φόρα το αράουντ κάνοντας βήματα πίσω έπεσε εκτός του γηπέδου καθώς σε εκείνο το σημείο η προστατευτική περίφραξη του γηπέδου είχε κοπεί.

Ο 14χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο νεαρός φαίνεται να έχει τραύματα στην πλάτη και στα χέρια καθώς προστάτεψε το κεφάλι του με αυτά κατα την πτώση του. Όπως δήλωσε η μητέρα: “Τρομάξαμε πολύ. Ευτυχώς που ως αθλητής ήξερε να βάλει τα χέρια στο κεφάλι. Χτύπησε στα χεριά και δεν μπορεί ούτε να γράψει”

Στη συνέχεια ανέφερε πως ως γονείς θα προβούν σε καταγγελία στην Κοινότητα και θα απευθυνθούν σε νομικούς προκειμένου έστω το ζήτημα να επιλυθεί άμεσα πριν υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Όπως έγραψε και στην ανάρτησή της: “Οι ανευθυνουπευθυνοι κατά την διάρκεια των εργασιών έκοψαν το σύρμα (προφανώς για να περάσουν υλικά), έκαναν τη δουλίτσα τους και μετά έφυγαν ξεχνώντας να κλείσουν ή να αντικαταστήσουν το κατεστραμμένο σύρμα”.

Η ανάρτηση της μητέρας εδώ