Οι εθελοντές της ΜΑΚΙΠ με δημόσια ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook, ευχαριστούν όσους πολίτες τους έχουν ήδη δηλώσει τις πισίνες και τις υδατοδεξαμενές τους και απευθύνουν έκκληση ώστε να πράξουν το ίδιο και άλλοι κάτοικοι.

Η προετοιμασία για ένα ακόμη δύσκολο καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει με τους εθελοντές της ΜΑΚΙΠ, να προσπαθούν να καταγράψουν δυνητικές πηγές άντλησης νερού ώστε να την χρησιμοποιήσουν σε κάποιο έκτακτο περιστατικό στο έργο της πυρόσβεσης.

Οι ενέργειες των πυροσβεστών κάνουν τους δημότες να αισθάνονται ασφαλείς και παράλληλα τους υπενθυμίζουν να βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς όπως και οι ίδιοι αναφέρουν “ο κίνδυνος της πυρκαγιάς ακόμα ελλοχεύει και δεν έχει ξεπεραστεί”. Επομένως, όσοι δημότες διαθέτετε πισίνα ή υδατοδεξαμενές, είναι μείζονος σημασία να δώσετε τα στοιχεία σας στους εθελοντές.

Τους ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την γενναιότητά τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους κατοίκους έχουν ήδη δηλώσει τις πισίνες και τις υδατοδεξαμενές τους. Ο κίνδυνος της πυρκαγιάς ακόμα ελλοχεύει και δεν έχει ξεπεραστεί. Μπορείτε να δηλώσετε διαθεσιμότητα ώστε να γίνει χρήση του νερού της πισίνας ή της δεξαμενής σας σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης, από την ΜΑΚΙΠ. Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι διεύθυνση/τηλέφωνο επικοινωνίας/μέγεθος πισίνας ή δεξαμενής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: [email protected] ή στα τηλέφωνα των επιχειρησιακών υπεύθυνων:

Μαρμαρινός Σπύρος 6944303768

Κρόκος Σωτήριος 6909157001

Ιωάννου Δημήτριος 6975664669

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων,

Εθελοντές ΜΑΚΙΠ