Ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη της Ενωσης Συλλόγων Παραλίας Καλάμου Αγίων Αποστόλων (ΕΣΠΑΑΚΑ) για να συζητήσει τα προβλήματα του Καλάμου.

Περισσότερο από 3 ώρες κράτησε η συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη με τα μέλη της ΕΣΠΑΑΚΑ προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής του Καλάμου.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρόσκλησης της ΕΣΠΑΑΚΑ. Ο Δήμαρχος αφού έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του στον Κάλαμο άκουσε τα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΚΑ, Σπύρος Γιακουβής.

Ο Δήμαρχος παραδέχθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΠΑΑΚΑ ότι δεν δόθηκε μεγάλη έμφαση στην περιοχή του Καλάμου και υποσχέθηκε πως από εδώ και στο εξής θα δηλώνει “παρών” στα προβλήματα της περιοχής. Ακόμη, συζητήθηκαν χρόνια προβλήματα, όπως ο βιολογικός καθαρισμός ενώ δεν έλειψε απο την ατζέντα της συζήτησης τα παρολίγον λουκέτα στο Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής και στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Σκάλα Ωρωπού.

Τέλος, ο Γιώργος Γιασημάκης ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο Αντιδήμαρχος Καλάμου το επόμενο διάστημα, μια ερώτηση σε άμεση συνάρτηση με την αποχώρηση του Πέτρου Δέδε από την δημοτική παράταξη. Η απάντηση του ήταν πως “Ο Κάλαμος θα έχει Δήμαρχο”. Συγκεκριμένα, τόνισε “Ο Κάλαμος δεν θα έχει αντιδήμαρχο. Θα έχει δήμαρχο. Θα είμαι εγώ προσωπικά το επόμενο διάστημα στον Καλάμο. Θα είμαι κάθε ημέρα εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε”.

Το βίντεο της επίσκεψης: