Χθες το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024 περίπου στις 19:00 ο διαπληκτισμός μεταξύ ανηλίκων οδήγησε στο μαχαίρωμα ενός 15χρονου. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Ωρωπού.

Αρκετοί ανήλικοι βρίσκονταν στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Ωρωπού καθώς έπαιζαν ποδόσφαιρο στο γήπεδο 5Χ5 που υπάρχει στον χώρο. Η ένταση του αγώνα προκάλεσε διαπληκτισμό μεταξύ ανηλίκων που οδήγησε στο μαχαίρωμα του ενός με σουγιά στο πάνω μέρος του χεριού (μπράτσο).

Αστυνομικός του Τ.Α. Ωρωπού έφτασε άμεσα στο σημείο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό ενώ άμεση ήταν η ανταπόκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού και του Διοικητή που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο. Ο τραυματισμένος ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του ανήλικου που επιτέθηκε και των κηδεμόνων του και έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην χώρα που εγείρει σοβαρούς προβληματισμούς καθώς πλέον δεν γίνεται λόγος για μεμονωμένα περιστατικά ανα την χώρα αλλά για ένα εκτεταμένο φαινόμενο βίας μεταξύ ανηλίκων παιδιών στην ελληνική κοινωνία. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *