Τα εγκαίνια γραφείου του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πραγματοποίησαν τα στελέχη του Καπανδριτίου και της ευρύτερης περιοχής την Παρασκευή 24 Μαρτίου σε κεντρικό σημείο της πλατείας Καπανδριτίου. 

Πρωτεργάτης της κίνησης το ιδιαίτερα δραστήριο μέλος του κόμματος Δημήτρης Ζάμπουρας, που κατάφερε να προσελκύσει το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών της περιοχής του λεγόμενου υπολοίπου της Αττικής που θα πολιτευτούν στις επερχόμενες εκλογές. 

Ο αέρας ανανέωσης που διέπει τις λίστες του εν λόγω κόμματος, με την συμμετοχή νέων ανθρώπων, πρωτοεμφανιζόμενων εκλογικά στις τοπικές κοινωνίες, καθώς  και τα δημοσκοπικά ευρήματα που σημειώνουν σημαντική αύξηση στα ποσοστά του κόμματος και ιδιαίτερα στις περιοχές μας, προσδίδουν αισιοδοξία μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας βουλευτών στην παρούσα βουλή.

Η ομοψυχία, η αγαστή συνεργασία, η κοινή στοχοπροσήλωση χωρίς προσωπικές αντιπαλότητες, είναι διάχυτη σε κάθε στέλεχος της παράταξης. Όπως προείπαμε η απουσία βουλευτή στην περιφέρειά μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στοίχησε στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, που δεν βρήκε φωνή έκφρασης και παρουσίας πληγώνοντας την παράταξη σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδας όπως αυτή της Περιφέρειας Αττικής και μόλις ελάχιστα μακριά από το κέντρο των εξελίξεων. 

Το κλήμα αλλάζει δραματικά και αυτό είναι εμφανέστατο σε κάθε εκδήλωση. Οι αισιοδοξότεροι μιλούν για την εκλογή και δυο ίσως βουλευτών στις περιοχές μας. 

Καλή επιτυχία στον αγώνα των στελεχών, που υπό το βάρος των τραγικών γεγονότων και τις εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Όπως και να έχει όμως η πολυφωνία στην βουλή, είναι σύμμαχος στα χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα τεράστια διαχρονικά προβλήματα.