Διεξήχθησαν χθες 23 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Προοπτική για τον Ωρωπό» του Υποψήφιου Δήμαρχου Ωρωπού Δημήτρη Κιούση.

Τον Δημήτρη Κιούση προλόγισε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, Παναγιώτης Πλακεντάς και ο συνεργάτης του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Αθανασίου Ζηλιασκόπουλου. Πολύς κόσμος βρέθηκε στον χώρο της ομιλίας προκειμένου να ακούσει τις θέσεις και τις προτάσεις του Δημήτρη Κιούση.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να κατέλθει ασκώντας κριτική στον νυν Δήμαρχο Ωρωπού. Έπειτα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού και μίλησε για το πως οραματίζεται τον Ωρωπό.

Αναφέρθηκε τόσο στα έργα πνοής όσο και στην ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στα ορεινά χωριά τα οποία όπως δήλωσε «είναι εγκαταλελειμμένα». Δεσμεύτηκε για κεντρικές θέσεις του προγράμματός του και απύθυνε κάλεσμα στους δημότες ώστε να στηρίξουν τον αγώνα της Προοπτικής.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συνδυασμό του Δημήτρη Βελτανιώτη επισημαίνοντας την αδικία στην απόφαση αυτή που δεν επιτρέπει τα οράματα 141 ανθρώπων να συμμετάσχουν στα κοινά ενώ ευχαρίστησε μέλη της «Ενωτικής Πορείας» που έδωσαν το παρόν στην ομιλία του.

Έκλεισε την ομιλία του θέτοντας το δίλλημα των εκλογών. «Πάμε για μια Κυριακή. Υπάρχει ένα μόνο δίλλημα. Κιούσης ή Γιασημάκης. Αλλάζουμε τα πάντα ή συνεχίζουμε;»