Αθλητές της Ακαδημίας Πάλης Αυλώνα – Ο Πλάτωνας- αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Διεθνές Τουρνουά στην πόλη Σεβεριν της Ρουμανίας σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες! Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Σκλιά και δύο πέμπτες θέσεις για τον Οικονομίδη Στέφανο και τον Αγκολι Ανδρέα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ακαδημία που με την σκληρή προπόνηση κατάφερε οι αθλητές της τόσο να εκπροσωπήσουν τα εθνικά χρώματα σε ένα διεθνές τουρνουά όσο και να επιτύχουν σημαντικές διακρίσεις που μας κάνουν όλους υπερήφανους!

Η συνέντευξή μας στην Ακαδημία Πάλης Αυλώνα

Ο προπονητής που συνόδευσε τους αθλητές στη Ρουμανία, Σερετίδης Γιάννης δήλωσε:

“Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψαν από την πόλη Σεβεριν της Ρουμανίας οι παλαιστές μας. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σκλιας Κωνσταντίνος, ενώ αντίστοιχα τη Πέμπτη θέση κατέκτησαν ο Οικονομιδης Στέφανος και ο Αγκολι Ανδρέας. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό μιας και συμμετείχαν αθλητές με διακρίσεις σε πανευρωπαϊκα και παγκόσμια. Στην αποστολή συμμετείχαν και οί αθλητές Αναστασίου Αθανάσιος, Σερετιδης Δημήτρης και Στρουμπουλης Σπύρος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την όλη τους προσπάθεια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν όπως την εταιρεία Aluman, την εταιρεία Elval, και την εταιρεία Rivoulis”