Με ανάρτηση τους στο Facebook Κωνσταντίνος Λίτσας και Δημήτρης Βελτανιώτης ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν και πως οι δύο τους παρατάξεις ενώνονται. “Η ένωση της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και της παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ», σήμερα, 16 Ιουνίου 2023, αποτελεί μια φυσική εξέλιξη και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την έντονη επιθυμία των συμπολιτών μας για ενότητα, πρόοδο, αποτελεσματικότητα και πραγματική ανάπτυξη στον Δήμο Ωρωπού” όπως τονίζει η ανακοίνωση.

Στόχος της ένωσης σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι να εκφραστούν καθαρά οι δημότες που ζητούν εναλλακτικές λύσεις, που διαφωνούν με τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης: “Ο πιο σημαντικός λόγος όμως, είναι το διαρκές και μόνιμο αίτημα των συμπολιτών μας για σύμπραξη υγιών δυνάμεων.
Οι πολίτες αξίζουν ειλικρίνεια, διαφάνεια και σεβασμό. Αξίζουν έργα κι όχι ψεύτικα λόγια
“.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια είδηση η οποία δημιουργεί αυτομάτως έναν ιδιαίτερα ισχυρό πόλο που θα εκφράσει εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Ωρωπού και που καταρρίπτει θεωρίες περί ασυνεννοησίας των δυνάμεων. Άλλωστε όπως οι ίδιοι δήλωσαν αναφορικά με την ένωση: “Δεν την «βάφτισαν» τρίτοι, δεν έχει νονούς, δεν κρύβονται άλλοι πίσω από εμάς. Είμαστε ο Δημήτρης Βελτανιώτης και ο Κωνσταντίνος Λίτσας ενώπιον όλων σας και συνεργαζόμαστε για μια πραγματικά νέα αυτοδιοικητική σελίδα στον Δήμο μας”.

Αναμένονται όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, την παρουσίαση προγράμματος, την παρουσίαση στελεχών που θα συμβούν άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Σαν μέσο ενημέρωσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο αυτό σχήμα και ευχόμαστε να ακουστούν προτάσεις και ιδέες που θα πάνε τον Ωρωπό μπροστά. Επιπλέον, ευχόμαστε αυτές οι εκλογές να είναι μια πολιτική αντιπαράθεση χωρίς ακρότητες. Να είναι μια αντιπαράθεση εναλλακτικών οραμάτων που θα εκφράσει τα θέλω των πολιτών. Ως εφημερίδα στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών έχοντας στην κορυφή των αξιών μας την πολυφωνία την οποία ακέραια και θα διατηρήσουμε παρουσιάζοντας όλες τις απόψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία όλου του Δήμου Ωρωπού.
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, γιατί αγαπάμε τον τόπο μας.

Γιατί ζούμε εδώ, ασχολούμαστε χρόνια με τα κοινά του Δήμου μας και γνωρίζουμε καλά ποιες είναι οι παθογένειες και πως αυτές αντιμετωπίζονται.
Και οι παθογένειες δεν είναι ούτε λίγες, ούτε δίχως ονοματεπώνυμο.

Είναι καιρός να σταματήσουμε την κακή οικονομική διαχείριση, η οποία οδηγεί σε περιπέτειες, τις οποίες έχουμε ζήσει ξανά στον Δήμο Ωρωπού.

Είναι καιρός να σταματήσουμε το κλίμα διχασμού, αυτό το νοσηρό κλίμα αυτοδιοίκησης που έχει επιβληθεί από μια κλειστή ομάδα και αποτρέπει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου από την ενασχόληση με τα κοινά.

Οι αιρετοί οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες των συμπολιτών μας και να συνεργαζόμαστε!
Δημοκρατικά. Όμορφα.

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, ήρθαμε κοντά οι αυτοδιοικητικοί που διαπιστώνουμε τις παραπάνω παθογένειες και την αναποτελεσματικότητα.

Οι αυτοδιοικητικοί που πιστεύουμε στην πολιτική των αξιών και των αρχών συνεργασίας.

Ο πιο σημαντικός λόγος όμως, είναι το διαρκές και μόνιμο αίτημα των συμπολιτών μας για σύμπραξη υγιών δυνάμεων.
Οι πολίτες αξίζουν ειλικρίνεια, διαφάνεια και σεβασμό. Αξίζουν έργα κι όχι ψεύτικα λόγια.

Η ένωση της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και της παράταξης
«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ», σήμερα, 16 Ιουνίου 2023, αποτελεί μια φυσική εξέλιξη και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την έντονη επιθυμία των συμπολιτών μας για ενότητα, πρόοδο, αποτελεσματικότητα και πραγματική ανάπτυξη στον Δήμο Ωρωπού.

Δεν την «βάφτισαν» τρίτοι, δεν έχει νονούς, δεν κρύβονται άλλοι πίσω από εμάς.

Είμαστε ο Δημήτρης Βελτανιώτης και ο Κωνσταντίνος Λίτσας ενώπιον όλων σας και συνεργαζόμαστε για μια πραγματικά νέα αυτοδιοικητική σελίδα στον Δήμο μας.
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!


Καλή μας αρχή και καλό αγώνα!