Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, οι Σχολές της Krav Maga Protection International Αυλώνα και Ωρωπού έλαβαν μέρος στο 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΠΤ), σε συνεργασία με την Krav Maga Protection International, στην Αθήνα. 

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν σύλλογοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος, εκπροσωπώντας μαχητικά συστήματα Αυτοάμυνας, παραδοσιακές Πολεμικές Τέχνες και πυγμαχικά Αθλήματα.

Οι μαθητές των Σχολών μας παρουσίασαν ρεαλιστικές τεχνικές αυτοάμυνας, άοπλες και ένοπλες, επιδεικνύοντας υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση, βαθμολογήθηκαν από τους κριτές και βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους.

Στόχος και φιλοδοξία μας είναι η διοργάνωση του συγκεκριμένου Φεστιβάλ να καθιερωθεί και στη Νότια Ελλάδα, ελπίζοντας στο μέλλον να δοθεί η δυνατότητα να φιλοξενηθεί και από το Δήμο μας. Οι Σχολές KMP International Αυλώνα και Ωρωπού θα συνεχίσουμε δυναμικά τις εκπαιδεύσεις, αξιοποιώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που μας προσφέρει η συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Γεώργιος Χριστοδούλου επισήμανε: «Ως υπεύθυνος της KMP International στην Νότια Ελλάδα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ιδρυτή της KMP International κ. Χρήστο Οικονόμου για τη διαρκή και υψηλού επιπέδου κατάρτιση που μας παρέχει, τον Πρόεδρο της ΕΟΠΤ κ. Θωμά Σμιάρη και τον υπεύθυνο της KMP International Αθηνών κ. Άκη Πόκα για την άψογη οργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ και φυσικά τους γονείς και τα παιδιά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!»

Γεώργιος Χριστοδούλου 

Advance Level Instructor 

Υπεύθυνος KMP International Ν. Ελλάδος