Αναμφισβήτητα, η ετησία χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου των Νέων Παλατίων είναι διαχρονικά από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής μας. Ο Σύλλογος εντυπωσίασε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους με την ζεστή, ανθρώπινη φιλοξενία του για άλλη μια φορά το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στον χώρο του Atlnantis.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, μετά το καλωσόρισμα του Πρόεδρου κ. Αλιφραγκή και των μελών του Διοικητικού συμβουλίου, δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσουν μερικές από τις δράσεις των μελών τους.

Τόσο το χορευτικό τμήμα του συλλόγου με τους νεαρούς και πρεσβύτερους χορευτές που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες, όσο και η χορωδία, απέδειξαν τον άσβεστο πόθο των συντελεστών για το πολιτιστικό κύτταρο της περιοχής των Νέων Παλατίων, που διατηρεί με σεβασμό και αγνότητα τις θύμησες των προγόνων μας.

Αυτοί είναι οι σοβαρότεροι λόγοι που οι συντελεστές και οι άνθρωποι του Συλλόγου των Νέων Παλατίων, απολαμβάνουν την αγάπη αλλά και την αναγνώριση σε όλα τα επίπεδα και τις εκφάνσεις της ευρύτερης κοινωνίας του Ωρωπού. Η συνέχεια υπήρξε ανάλογη με πολύ χορό, από όλους τους παρευρισκόμενους.

Συγχαρητήρια για άλλη μια χρονιά στα στελέχη και τους ανθρώπους του Συλλόγου που καταφέρνουν να παράγουν μια εξαιρετική δουλειά και να εμπνέουν νέους ανθρώπους και παιδιά με τεράστια συμμετοχικότητα και ενεργή δράση.