Καιρός ήταν να αισθανθούμε λίγο το φθινόπωρο καθώς μέχρι πρότινος το ημερολόγιο είχε κολλήσει στις 100 Αυγούστου.

Αναλυτικά σύμφωνα με την Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται καταιγίδες απο σήμερα Παρασκευή 10/11 ενώ το Σαββατοκύριακο στον Ωρωπό θα έχουμε συννεφιά.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού εδώ

Ο Δήμος Ωρωπού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για καταιγίδες την Παρασκευή 10/11:

KATAIΓΙΔΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές και καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ μεταξύ άλλων στην Ανατολική Στερεά, και την Εύβοια.

Όσον αφορά στην Αττική και την επικράτεια του Δήμου Ωρωπού, αναμένονται βροχές, καταιγίδες και ενδεχομένως τοπικές χαλαζοπτώσεις από νωρίς το απόγευμα έως το βράδυ της Παρασκευής 10/11/23. Συνεπώς καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να λάβουν τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια τους, των προστατευόμενων μελών και των κατοικιδίων.

Να μην περνούν ρέματα και ιρλανδικές διαβάσεις, να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους σε ασφαλή σημεία. Να είναι προετοιμασμένοι για πιθανές διακοπές ρεύματος και λόγω των δυνατών νοτίων ανέμων και των κεραυνοπτώσεων να μην στέκονται κάτω από μεγάλα δέντρα και σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνήσουν άμεσα με το 112, το 199 ή το 100.