Μια εντυπωσιακή χρονιά ολοκληρώθηκε χθες, 24 Μαίου 2022 στο κλειστό των Νέων Παλατίων. Ο Γ.Σ. χρειαζόταν νίκη και μόνο νίκη η οποία μάλιστα θα έπρεπε να είναι και με διαφορά 3 πόντων ώστε να καλυφθεί το σκορ της εκτός έδρας αναμέτρησης. Αντίπαλος, ήταν η ομάδα του ΑΟ Κωφών από το Ρούφ.

Η ομάδα μας όχι μόνο πήρε τη νίκη, όχι μόνο υπερκέρασε την διαφορά των τριών πόντων αλλά κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι με το τελικό σκορ να είναι 80-53. Έτσι, στην κατάμεστη έδρα της ομάδας, φίλαθλοι και παίκτες πανηγύρισαν την σπουδαία άνοδο στην Γ’ Κατηγορία ΕΣΚΑ μέσω της κατάταξης των Δευτεραθλητών των τριών ομίλων της Δ’ Κατηγορίας.

Έτσι η τελική βαθμολογία είναι:

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝΗ
ΑΟ Σαρωνίδος (Άνοδος)8440
ΓΣ Ωρωπού (Άνοδος)5413
ΑΟ Κωφών5413

Ο ΓΣ Ωρωπού είχε χάσει στο κλειστό του Ρούφ απο τον ΑΟ Κωφών με σκορ 78-76 στην παράταση. Με το +27 όμως στον Ωρωπό, ανέτρεψε την κατάσταση και θα ακολουθήσει την Σαρωνίδα στην Γ’ Κατηγορία ΕΣΚΑ την σεζόν 2022-2023.

Έτσι, το μπάσκετ στον Ωρωπό, ανεβαίνει κατηγορία και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η επιτυχία της ομάδας μας γέμισε όλους αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Η ομάδα είχε κάνει την υπέρβαση απο την regular season όπου μόλις για 1 βαθμό δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Περιστερίου. Η ομάδα δεν πτοήθηκε, έδειξε χαρακτήρα και με αφοσίωση στον στόχο της ανόδου έκανε όλον τον Ωρωπό υπερήφανο για την μεγάλη αυτή επιτυχία!

Απο όλους εμάς, πολλά συγχαρητήρια!

Να συνεχίσετε να μας κάνετε υπερήφανους!