Ο Δήμος Ωρωπού ανέλαβε δράση προκειμένου να βελτιώσει πρακτικά και οπτικά το παραλιακό μέτωπο το οποίο υποδέχεται μεγάλο αριθμό κατοίκων και παραθεριστών. Οι παρεμβάσεις αφορούν ράμπες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλαξιέρες και ντουζιέρες προς χρήση των λουόμενων στις παραλίες του Ωρωπού.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε η ράμπα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην παραλία Μαρκοπούλου με τον Δήμο Ωρωπού να εξαγγέλλει ότι τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν ράμπες και στις παραλίες του Χαλκουτσίου, του Καλάμου και των Αγίων Αποστόλων. Όλοι οι συνάνθρωποί μας θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα ώστε να απολαύσουν την ηρεμία και την δροσιά που προσφέρει.

Επιπλέον, ο Δήμος Ωρωπού τοποθέτησε σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου, από το Χαλκούτσι μέχρι και τους Αγίους Αποστόλους αλλαξιέρες και ντουζιέρες. Το Oropos News είχε αναδείξει παράπονα πολιτών αναφορικά με την κατάσταση με τις ντουζιέρες στην παραλία Μαρκοπούλου και είναι πολύ σημαντικό το ότι υπήρξε έμπρακτα απάντηση από τον Δήμο.

Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά σε καθημερινή βάση, με μικρές αλλά και μεγάλες προσθήκες, παλεύοντας να κάνουμε την ζωή των πολιτών του Δήμου μας, ασφαλέστερη, πιο σύγχρονη και πιο άνετη. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος και πάνω σε αυτό θα παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις νυχθημερόν” δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης για τις παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο.

Με το σύνθημα “Ο Δήμος Ωρωπού αλλάζει” η επίσημη σελίδα του Δήμου Ωρωπού στο Facebook ανέδειξε την δράση, υποσχόμενη και επιπλέον παρεμβάσεις. Οι εικόνες που χρησιμοποιήσαμε στο άρθρο μας προέρχονται από την επίσημη επικοινωνία του Δήμου Ωρωπού.