Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, καλεσμένη σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Εψιλον Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, μιλάει για την προγραμματική συζήτηση και σύγκλιση μεταξύ των κομμάτων του προοδευτικού τόξου, η οποία έπρεπε να είχε προηγηθεί των εθνικών εκλογών. Απαντά για τα μνημόνια, για την επίθεση των funds στις πρώτες κατοικίες του ελληνικού λαού χωρίς εξωδικαστική λύση για τους δανειολήπτες, για τα κόκκινα δάνεια, το χρηματιστήριο ενέργειας, την ανεργία, για ζητήματα δημοκρατίας, για το έγκλημα των Τεμπών και για πολλά άλλα φλέγοντα ζητήματα.

Στη συνέχεια, η βουλεύτρια επικρίνει τη μεθόδευση της Μητσοτάκης Α.Ε. να στερήσει τις νέες και τους νέους από το να μπορέσουν να ψηφίσουν, εφόσον όπως όλοι γνωρίζουμε χιλιάδες νέοι μετακινούνται εκτός τόπου κατοικίας το καλοκαίρι για να εργαστούν στον τουρισμό.

Η κα Απατζίδη εστιάζει στην πρόταση του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 για αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ τοποθετείται και σχετικά με τις εκδοχές κυβέρνησης συνεργασίας.

Τέλος, η βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής μιλάει για την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη και τη στάση του ΜέΡΑ25, αλλά και την δραστηριότητα του ίδιου του Κασιδιάρη να διαφημίζει και να προωθεί την ιδεολογία του μέσα από την φυλακή με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην αντιδρά.

Κλείνοντας, η Μαρία Απατζίδη επισημαίνει ότι υπάρχει εναλλακτική και εφαρμόσιμη πολιτική, την οποία προτείνει το ΜέΡΑ25, ενώ επιδοκιμάζει τις αντιδράσεις του γαλλικού λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του Μακρόν.