Ολοκληρώθηκαν οι φωταγωγήσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας. Μια διαδικασία που ξεκίνησε την Παρασκευή 8Δεκεμβριου από Πολυδένδρι και Καπανδρίτι, και ολοκληρώθηκε εχθές στον Κάλαμο. Η παρουσία της δημοτικής αρχής υπήρξε έντονη παντού, και ο Δήμαρχος παρευρέθηκε σε όλα τα ανάμματα των χριστουγεννιάτικων δένδρων, εκκινώντας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στον Δήμο μας.
Το ΝΠΠΔ παρείχε εορταστικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικο μάγο, άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, και μουσική σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου. Η ΚΕΔΩ με την χορωδία της και την φιλαρμονική της στήριξε κάποιες γιορτές, καθώς και πολύ έντονη ήταν η παρουσία τοπικών συλλόγων με χορωδίες και τραγούδια. Παιδικές χορωδίες έψαλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα στα περισσότερα χωριά.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στα τρία κλειστά γυμναστήρια του Δήμου μας ξεκινώντας από τον Αυλώνα, Νέα Παλάτια και τέλος στο Καπανδρίτι. Γιορτές προσαρμοσμένες στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, με πολλές εκπλήξεις και κεράσματα. Να σημειώσουμε πως αυτές οι εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι διήμερες και θα συμμετέχει η εκπαιδευτική κοινότητα από όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου μας.