Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Οικονόμου βρέθηκε χθες, 1 Ιουλίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας και προσέφερε έναν απινιδωτή. Ο βουλευτής ξεναγήθηκε από μέλη της ΣΕΑΔ και τον Αντιπρόεδρο, Γιάννη Μονιάκη στις εγκαταστάσεις της ομάδας και έλαβε μια εικόνα για τις συνθήκες λειτουργίας, τις δράσεις και την δραστηριότητα της ΣΕΑΔ.

Τα μέλη της ΣΕΑΔ και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ωρωπού και δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Καυκόπουλος ευχαρίστησαν τον βουλευτή για την προσφορά του, του μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και του ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους η δράση τους θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική.

Ο Βασίλης Οικονόμου στην ομιλία του έδωσε τα εύσημα στην ομάδα για την οργάνωσή της και την προσωπική προσπάθεια που κάθε μέλος της έχει κάνει προκειμένου να προστατέψουν την περιοχή την οποία αγαπούν. Ο Σπύρος Καυκόπουλος ευχαρήστησε με την σειρά του τον Βασίλη Οικονόμου για την προσφορά του και επισήμανε τη σημασία του έργου της ομάδας.