Προεκλογική συγκέντρωση, συζήτηση και παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών για την Ανατολική Αττική, διοργάνωσαν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Καπανδριτίου την Παρασκευή 5 Μαΐου στα γραφεία τους. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε να ακούσει τις θέσεις του κόμματος από τους υποψηφίους βουλευτές στην περιοχή μας, που τίμησαν την εκδήλωση σχεδόν στο σύνολό τους, παρα την έντονη βροχή και το επιφορτισμένο πρόγραμμά τους. Όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι βουλευτές αναφερθήκαν στους λόγους τους για το ανανεωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα του κόμματός τους, μακριά από τις εξαρτήσεις και τις δεσμεύσεις των μνημονίων που επικεντρώνεται κυρίως στην νέα γενιά αλλά και στον ανθρωπιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα του.

Επίσης αναφερθήκαν στις δημοσκοπήσεις που δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα και δήλωσαν σίγουροι για αποτελέσματα έκπληξη κατά την 21 Μαΐου και ήμερα των εκλογών. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και με επίκεντρο την δικαιοσύνη, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την νεολαία θα επιτευχθούν αλλαγές που θα αλλάξουν το πρόσημο της χώρας και των ανθρώπων της, είπαν όλοι χαρακτηριστικά.

Προγραμματίζονται και άλλες εκδηλώσεις σε όλα σχεδόν τα χωριά του Δήμου Ωρωπού, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε από την σελίδα μας.