Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Λάζαρος Καραούλης επισκέφτηκε στις 26 Απριλίου τα Νέα Παλάτια του Ωρωπού όπου και μίλησε στην αίθουσα των ΚΑΠΗ. Ο Λάζαρος Καραούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του Ωρωπού και να ακούσει τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Τον Λάζαρο Καραούλη υποδέχθηκε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ωρωπού, Δημήτρης Ζαμπούρας ενώ τον Υποψήφιο Βουλευτή προλόγισε ο Γιάννης Ράπτης.

Η βροχή δεν πτόησε τους υποστηρικτές, τους φίλους αλλά και πολλούς κατοίκους να παρευρεθούν στην αίθουσα και να ακούσουν τον Λάζαρο Καραούλη. Ο νεαρός υποψήφιος Βουλευτής, στον λόγο του μίλησε για τις θέσεις, το πρόγραμμα και την ιστορική παρακαταθήκη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα γεγονότα της επικαιρότητας μιλώντας για την ακρίβεια, τις παρακολουθήσεις, το ζήτημα με τον Γεωργούλη καθώς και για τα πεπραγμένα των δύο κόμματων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος άκουσε τις ερωτήσεις του κοινού και απάντησε σε αυτές.