Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ των Νέων Παλατίων Ωρωπού, ο Γιάννης Σμέρος, Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στο πλαίσιο των “πορτα-πόρτα” επισκέψεων του είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους κατοίκους του Ωρωπού χθες Σάββατο 22 Απριλίου 2023.

Η βροχή δεν πτόησε τους υποστηρικτές, τους φίλους αλλά και πολλούς κατοίκους να παρευρεθούν στην αίθουσα και να ακούσουν τον Γιάννη Σμέρο. Ο νεαρός υποψήφιος Βουλευτής που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν στην Ανατολική Αττική (Aftodioikisi.gr) φαίνεται να είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, συνάντησε τους κατοίκους του Ωρωπού και άκουσε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν.

Στον λόγο μίλησε για τις θέσεις, το πρόγραμμα και την ιστορική παρακαταθήκη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα γεγονότα της επικαιρότητας μιλώντας για την ακρίβεια, τις παρακολουθήσεις, το ζήτημα με τον Γεωργούλη καθώς και για τα πεπραγμένα των δύο κόμματων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος άκουσε τις ερωτήσεις του κοινού και απάντησε σε αυτές. Επιπλέον, ανέβασε στο βήμα, τον Μιχάλη Καλογιαννάκη ο οποίος είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών για να μιλήσει στους κατοίκους για το σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει με τις χρήσεις γης.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Γιάννης Σμέρος, υπογράμμισε την σημασία αυτών των εκλογών, ζήτησε από τους κατοίκους να δώσουν ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.