Στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, σε ένα κλίμα βαρύ διεξήχθη στις 4,5, και 6 Μαρτίου το μεγάλο αθλητικό γεγονός της ιστιοπλοΐας στον Ωρωπό. Εκατοντάδες μικροί και νέοι ιστιοπλόοι, φώτισαν με το χαμόγελό τους την παραλία και έτρεξαν στα όμορφα νερά του Ωρωπού μας με τον Ναυτικό Όμιλο της περιοχής μας να διοργανώνει εξαιρετικά το αθλητικό γεγονός, φιλοξενώντας πολλούς Ναυτικούς Ομίλους της Αττικής και μάλιστα να σημειώνει και σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Τελευταία μέρα αγώνων σήμερα και ο καιρός δεν μας έκανε τη χάρη να είναι σύμμαχος. Αέρας που συνεχώς άλλαζε διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μίλια δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή καμίας ιστιοδρομίας. Έτσι  το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ευβοϊκού 2023 έλαβε τέλος με τα μέχρι τότε αποτελέσματα να είναι και τα τελικά. Στις 5 το απόγευμα έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές , αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Στο βάθρο από τον Όμιλο μας ανέβηκαν , η αθλήτρια Λαδά Παρασκευή κερδίζοντας την 2η θέση στη κατηγορία OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΑ , και η ευχάριστη έκπληξη για εμάς , ο αθλητής της ακαδημίας Λειβαδαρας Μανώλης , κατακτώντας τον τίτλο του μικρότερου σε ηλικία αθλητή που τερμάτισε σε έστω μια ιστιοδρομία. Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά και στο Προπονητή μας Κύριο Γναφακη Ειρηναίο , και σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή και τη προσπάθεια .

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν για την οργάνωση και την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, για αυτό το γεγονός που αξιοποιεί το πλεονέκτημα μιας θαλάσσιας περιοχής , βοηθά στην αναγνωρισιμότητα του τόπου και γενικά προσφέρει ένα ευχάριστο θέαμα στο ευρύτερο κοινό και επισκέπτες της. Ευχαριστούμε λοιπόν:

1)Τον Δήμο Ωρωπού και τον Δήμαρχο κύριο Γιασεμάκη Γιώργο για την στήριξή τους

2) Την ΚΕΔΩ και τον πρόεδρο της, κύριο Άγγελο Χατζηιωάννου για την χορηγία των επάθλων

3) Τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Ιωάννη Κανελλόπουλο και το προσωπικό που ανέλαβε την καθαριότητα του χώρου μας

4) Τον φούρνο Νικολάου για την παρασκευή των σάντουιτς

5) Το Super Market Κρητικός για την παροχή των απαραίτητων υλικών (ζαμπόν και τυρί) .

6)Το Super Market My Market για την προσφορά των εμφιαλωμένων νερών

7) Το φαρμακείο Μπαμπούκη- Χατζηγιάννη για την προσφορά του φαρμακείου

😎 Το πάρκινγκ σκαφών Oropos Marine για τη φιλοξενία των σκαφών και των τρέιλερ

9)Τον κύριο Μάριο Στρατή για τα υλικά καθαρισμού

10) Το Περιφερειακό τμήμα Χαλκίδος του Ερυθρού Σταυρού για την ιατρική μέριμνα του αγώνα

11) Το Oropos News και τον κύριο Δημήτρη Τόλια για την δημοσιογραφική κάλυψη του event

12) Την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία που συνέβαλε αποτελεσματικά για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του πρωταθλήματος

13)Το Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού και τον Πρόεδρο κύριο Θεόδωρο Κωστόπουλο για τις διευκολύνσεις

14)Το λιμεναρχείο Ωρωπού και τον Λιμενάρχη κύριο Λεμονίδη για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κύριο Ρένο Γναφάκη και όλους τους γονείς του Ομίλου που συμμετείχαν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.