Οι αθλητές του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού δεν σταματούν να φέρνουν διακρίσεις στους αγώνες και στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Παρά τον υψηλό ανταγωνισμό και το πλήθος των συναγωνιστών τους, οι αθλητές του Oropos Combat είχαν μια σειρά σπουδαίων διακρίσεων το προηγούμενο διάστημα.

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2024

Στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου κατάφερε να ανέβει η αθλήτρια του συλλόγου Τέστου Κωνσταντίνα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη την Παρασκευή 26/4/2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Ηρακλείου Αττικής. Η αθλήτρια του Σ.Μ.Α.Ωρωπού αυτή τη φορά εκπροσωπώντας το 1 ΓΕΛ Αυλώνα, κατάφερε να ακουστεί για άλλη μια φορά ο Ωρωπός σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα και της ευχόμαστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα μόρια που έχει αποκομίσει από το τζούντο, για τις πανελλαδικές εξετάσεις» ανέφερε ο Σύλλογος.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΤΑ 2024

Ηχηρό παρών έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΑΤΑ 2024 που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων το Σάββατο 27/4/2024. Η Λιθαδιώτη Ελένη και η Τέστου Κωνσταντίνα κατάφεραν να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών. Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στους άνδρες, κατέκτησε ο Τζιανακόπουλος Βλάσης. Στην κατηγορία των Νέων ανδρών, τη δεύτερη θέση κατέκτησαν ο Δάνος Αντώνης και Τζιανακόπουλος Θεοφάνης. Τέλος στην κατηγορία των εφήβων νεανίδων ασημένιο μετάλλιο για τον Τζιανακόπουλο Δημήτρη.

Για ακόμα μια φορά ο σύλλογος Τζούντο του Ωρωπού, έδωσε το παρών σε πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των ηλικιακών κατηγοριών και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στα μετάλλια.

Ne Waza Judo Οpen

Ένα επίσημο τουρνουά – θεσμός πλέον, με διοργανώτρια την Ελληνική ομοσπονδία τζούντο. Το τουρνουά έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, το Σάββατο 27 Απριλίου. Ο σύλλογός συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 9 μετάλλια. Η πολύ καλή αυτή επίδοση κατέταξε τον σύλλογο του Ωρωπού στη 4η θέση ανάμεσα σε 32 σωματεία που έλαβαν μέρος απ’ όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στη κατηγορία των παιδιών-κορασίδων διακρίθηκαν οι εξής:

Τζιανακόπουλος Βλάσης, χρυσό μετάλλιο

Μαρίλια Σακελαρίου, χρυσό μετάλλιο

Ιατρού Δήμητρα, ασημένιο μετάλλιο

Στη κατηγορία νεανίδων διακρίθηκαν: 

Τέστου Κωνσταντίνα, χρυσό μετάλλιο

Ιατρού Μαρία Κυριακή, χάλκινο μετάλλιο

Στη κατηγορία των Νέων ανδρών διακρίθηκαν: 

Δάνος Αντώνης,χάλκινο μετάλλιο

Στη κατηγορία των ανδρών διακρίθηκαν:

Τζιανακόπουλος Βλάσης, χρυσό μετάλλιο

Τζιανακόπουλος Θεοφάνης, χρυσό μετάλλιο

Ιατρού Παναγιώτης, ασημένιο μετάλλιο`

«Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες, που αγωνίστηκαν και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μας έκαναν υπερήφανους με το ήθος τους, τη μαχητικότητα τους και τη τεχνική τους κατάρτιση» δήλωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου.