Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι μεθοδεύεται το κλείσιμο του Τμήματος Ασφαλείας Καλάμου. Η πληροφορία έρχεται από το προφίλ του Δημάρχου Ωρωπού στο Facebook, όπου και ενημερώνει τους Δημότες για την πολύ δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

”Μια είδηση που πραγματικά γεννά τεράστια ερωτηματικά και δημιουργεί τεράστιες ανησυχίες για το που πάει πραγματικά η Ασφάλεια στην περιοχή μας, αν συμβεί κάτι τέτοιο” δηλώνει ο Δήμαρχος Ωρωπού στην ίδια ανακοίνωση μεταφέροντας την λύπη και την οργή της δημοτικής αρχής.

Όπως και ο Δήμαρχος αναφέρει, πρόκειται για μια εξέλιξη που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας και είναι ανεξήγητη δεδομένων των πολλών ληστειών και κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή.

Εικόνα από την διαμαρτυρία κατοίκων του Ωρωπού μπροστά από το Τ.Α. Ωρωπού τον Νοέμβρη του 2018

Μεγάλη αγανάκτηση υπήρξε, όπως ήταν αναμενόμενο και στα σχόλια της δημοσίευσης, με κατοίκους να εκφράζουν την οργή τους και να δηλώνουν τους φόβους τους αλλά και την κριτική τους τόσο προς τους αρμοδίους, όσο και προς την δημοτική αρχή, στηριζόμενοι στις προεκλογικές υποσχέσεις και την τότε κριτική σημερινών στελεχών της αρχής για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Καπανδριτίου.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Δημάρχου στο Facebook

Ο Δήμαρχος Ωρωπού, δήλωσε πως θα αντιταχθεί σε οποιαδήποτε τέτοια απόφαση και όπως χαρακτηρηστικά δηλώνει “δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιου.
Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε όποιον προετοιμάζει τέτοιου είδους κινήσεις πως θα μας βρει απέναντί του ενωμένους και αποφασισμένους
“.

Εικόνα από την διαμαρτυρία κατοίκων του Ωρωπού μπροστά από το Τ.Α. Ωρωπού τον Νοέμβρη του 2018