Ο νέος συνδυασμός της ένωσης του Κωνσταντίνου Λίτσα και του Δημήτρη Βελτανιώτη δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και αποτέλεσε έναν ισχυρό πόλο έκφρασης στον Δήμο Ωρωπού. Σήμερα με κοινή τους απόφαση ανακοίνωσαν όπως αναφέρεται και στην ανάρτησή τους ότι “αυτός που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας είναι ο Δημήτρης Βελτανιώτης”.

Το Δελτίο Τύπου του συδυασμού:

Φίλες και φίλοι,

Λίγες μέρες πριν, ανακοινώσαμε, από κοινού, με τον πρωτίστως φίλο αλλά και συνάδελφο Κωνσταντίνο Λίτσα, την ένωση δυο νέων αυτοδιοικητικών παρατάξεων, της παράταξης «Ενωτική Πορεία» και της παράταξης «Μαζί για τον τόπο μας».

Η συμπόρευση των δυο νέων αυτών παρατάξεων είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας να συνθέσουμε τις πραγματικά υγιείς δυνάμεις του τόπου μας. Είναι αποτέλεσμα του αιτήματος των συμπολιτών μας για την ύπαρξη μιας αποτελεσματικής συνεργασίας, που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα.

Σήμερα, φίλες και φίλοι, αλλάζουμε την ατζέντα της πολιτικής ζωής του Δήμου Ωρωπού. Από σήμερα, στρέφουμε το βλέμμα και την προσοχή μας στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας, με τα οποία ουδείς ασχολήθηκε. Δίνουμε τέλος στις συζητήσεις του καφενείου, την ίντριγκα και την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε». Έχουμε πρόταση για ένα καλύτερο αύριο σε αυτό τον τόπο και είμαστε έτοιμοι να την υλοποιήσουμε. Μαζί, λοιπόν, προχωράμε.

Φίλες και φίλοι,

Μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, έχοντας οδηγό την ανέκαθεν ουσιαστική σχέση μεταξύ μας, με στήριγμα την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν άξιοι συνεργάτες και συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα, και το πιο σημαντικό με αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνουμε ότι αυτός που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας είναι ο Δημήτρης Βελτανιώτης.

Είμαστε εδώ σε μια ενωτική πορεία νίκης. Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε τη στείρα πολιτική αυτής της δημοτικής αρχής που έχει φέρει σε απόγνωση τους δημότες. Χωρίς διαχωρισμούς και κόκκινες γραμμές.

Η νοοτροπία του «εμείς και οι άλλοι», σήμερα τελειώνει. Η εικονική πραγματικότητα του κυρίαρχου που έχει δημιουργήσει ο δήμαρχος και η κλειστή ομάδα των εκλεκτών του, σήμερα τελειώνει.

Είμαστε εδώ, μια ομάδα ανθρώπων που δεν βασίζεται στα αξιώματα αλλά στις αρχές της συνεργασίας και της δημοκρατίας. Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε στο Δήμο μας τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Καλό και ωραίο αγώνα για το Δήμο Ωρωπού που μας αξίζει.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Όλοι #mazi για τον τόπο μας!!!