Με ανάρτησή του στο Facebook το μεσσημέρι, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης καταγγέλλει περιστατικό καύσης απορριμμάτων στην περιοχή “Τούρλα” στο Συκάμινο, αφήνοντας αιχμές πως επρόκειτο για ενέργεια της Δημοτικής Αρχής. Από την άλλη, ο Δημήτρης Σαμπάνης, Δημοτικός Σύμβουλος Συκαμινου της Δημοτικής Αρχής απάντησε πως την φωτιά την έβαλαν άγνωστοι δράστες κατά των οποίων έχει υποβληθεί ήδη μήνυση. To ζήτημα έχει πυροδοτήσει πολιτική σύγκρουση και αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις αναφορικά με το γεγονός.

Η ανάρτηση του Θωμά Ρούσση:

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος αποκομιδής των απορριμμάτων που εφαρμόζει ο Δήμος Ωρωπού!!!

Βάζει φωτιά… Γίνονται όλα στάχτη…

Τα απορρίμματα εξαφανιζονται…

Και γεμίζει τοξικό καπνό όλη η γειτονιά…

Ήμαρτον ρε αθεόφοβοι!!!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σαμπάνη:

Σε απάντηση κακόβουλων σχολίων που αναρτήθηκαν σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή φωτιά που έβαλε κάποιος για να κάψει σύμμεικτα απορρίμματα στη θέση Τούρλα Συκαμινου ,θα ήθελα να δηλώσω χωρίς καμία περιστροφή πως ο Δήμος Ωρωπού και οι εργαζόμενοι της κοινότητας Συκαμινου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτό το γεγονός.

Η φωτιά έχει μπει σε ιδιωτική έκταση από αγνώστους και ήδη έχει κατατεθεί από την πλευρά του Δήμου μήνυση εναντίον των δραστών.

Το ότι κάποιοι βιάζονται και ψάχνουν εναγωνίως λόγους για να μειώσουν το Δημοτικό έργο προσαπτοντας φανταστικές κατηγορίες έχει γίνει πια καθημερινότητα και παρόλο που διαρκώς εκτίθενται δεν βάζουν μυαλό.

Τους απαντάμε για άλλη μια φορά:

Κύριοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι!