Η Μαρία Απατζίδη, υποψήφια βουλεύτρια στην Ανατολική Αττική με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, προσκεκλημένη στο ThePressProject από τον Κωνσταντίνο Πουλή και την Νεκταρία Ψαράκη, τοποθετήθηκε σχετικά με την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών λέγοντας ότι οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των τριών μεγάλων κομμάτων. Υπογράμμισε την 107η θέση στην ελευθερία του τύπου που κατέχει η Ελλάδα παγκοσμίως, πράγμα που αποδεικνύεται και από τον αποκλεισμό του ΜέΡΑ25 από τα ΜΜΕ συγκεκριμένου επιχειρηματία – μεγαλοεκδότη.

Η κα Απατζίδη αναφέρθηκε επίσης στην γυναικεία εκπροσώπηση στο πολιτικό γίγνεσθαι, στην ανάγκη να αναχαιχιστεί άμεσα η φυγή των νέων στο εξωτερικό, στις τραγικές συνέπειες των ιδιωτικοποιήσεων, που στην ουσία είναι κρατικοποιήσεις των ελληνικών υποδομών από ξένα κράτη (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία).

Η κα Απατζίδη τόνισε ότι το ΜέΡΑ25 πρεσβεύει την αδέσμευτη εξωτερική πολιτική και την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας σε καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού, όπως π.χ. η ΑΑΔΕ, η οποίες πλέον δεν ελέγχονται από το ελληνικό κράτος. Η υποψήφια βουλεύτρια δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πρόθεση να βοηθήσει τον λαό, αλλά δίνει στα funds περισσότερα από όσα δίνει η Νέα Δημοκρατία.

Το ΜέΡΑ25 προτίθεται να επαναφέρει τη χώρα στην προ των μνημονίων εποχή, με  ενέργειες εντός του νομικού πλαισίου της Ευρωπαϊκής `Ενωσης. Το ΜέΡΑ25 προτείνει τη ρήξη με τους ολιγάρχες εντός και εκτός Ελλάδας, τη ρήξη με τα μνημόνια, διότι είναι η μοναδική ελπίδα για να ξανασηκώσει κεφάλι η χώρα μας.