Το κατάστημα της παραλίας του Ωρωπού έλαβε επίσημη θέση για τα όσα συνέβησαν στην παραλία του Ωρωπού αλλά και για τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο επι του θέματος. Με ανάρτησή του ο λογαριασμός του καταστήματος “TAYA BEACH BAR” αναφέρει:

Το “TAYA” έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες από τον Μάιο 2024 για να πάρει την άδεια του για τον αιγιαλό από την κτηματική υπηρεσία δημοσίου. Άνοιξε με αριθμό πρωτοκόλλου όπως γίνετε σε όλη την Ελλάδα. Η κτηματική μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μας δώσει την άδεια στο τέλος Ιουλίου όπου και προβήκαμε σε αναστολή της απόφασης στα δικαστήρια Αθηνών. Η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμα παρόλα αυτά προβήκαμε στο κλείσιμο του καταστήματος στον αιγιαλό εχθές 26/8 γιατί το θεωρήσαμε σωστό μετά την ειδοποίηση απο τον δήμο Ωρωπού ότι θα κλείσουν τα παραλιακά μαγαζιά όπου υπάρχουν προβλήματα με τις άδειες τις κτηματικής.

Το “TAYA” έχει αυτή τη στιγμή 38 ενεργούς εργαζόμενους με πλήρης ασφάλιση, νυχτερινά ένσημα και με τους μεγαλύτερους μισθούς που δίνονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Ωρωπού.

Θα παρακαλούσαμε όσοι δεν γνωρίζουν να σταματήσουν την παραπληροφόρηση και το κουτσομπολιό γιατί απλά πρέπει να σεβαστούν τους εργαζόμενους αλλά και την επιχείρηση που πραγματικά θεωρούμε μόνο καλό ηρθε να κάνει στον τόπο που ζούμε.

Το κατάστημα έχει άδεια λειτουργίας κανονικά για τον κύριο χώρο του και θα λειτουργήσει από Παρασκευή 30/8 στον εσωτερικό χώρο από τώρα και για όλο το χειμώνα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επιλέξατε για το μπάνιο σας, το καφέ σας, το ποτό σας αλλά και το φαγητό σας.

Θα είμαστε δίπλα σας, ανανεωμένοι και πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστούμε!

Υ.Γ. Δεν θελουμε να μπούμε σε αντιπαραθέσεις με κανέναν όποτε δεν θα απαντήσουμε σε κανένα σχόλιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *