Η Εθελοντική Ομάδα Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου βρέθηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στο Λύκειο Καπανδριτίου εν όψει της σχολικής γιορτής των μαθητών για λόγους ασφαλείας καθώς οι διοργανωτές ήθελαν να κάνουν ρίψη πυροτεχνημάτων. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Τρουμπούκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Δήμας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ζήτησαν από τους εθελοντές να δώσουν το παρών προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς σε περίπτωση ατυχήματος λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας.

Η προληπτική στάση των διοργανωτών, των αρμοδίων και φυσικά των εθελοντών που έδωσαν το παρόν προστατεύοντας την περιοχή τους τιμά.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όπως αναφέρουν οι εθελοντές στην ανακοίνωσή τους. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κάποια ξερά χόρτα άναψαν.

Η ανάρτηση της ΕθεΚαΠ:

📍Έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού κ. Χρήστο Τρουμπούκη, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Δήμα, και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Καπανδριτίου, μας ζητήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/7/22 στα πλαίσια της εκδήλωσης για την αποφοίτηση των μαθητών να βρισκόμαστε στο

χώρο για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, λόγω ρίψης πυροτεχνημάτων.

Ανταποκριθήκαμε με τα οχήματα

🚒Καπανδρίτι 2 και

🚒 Καπανδρίτι 3 με 4μελές πλήρωμα👩‍🚒.

🚨 Δεν έλειψαν τα απρόοπτα.🚨

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΔΩ