Οι αθλητές της Ακαδημίας Πάλης Αυλώνα βρέθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας προκειμένου να αθληθούν και να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με διεθνείς αθλητές, να βρούν τα όριά τους και να πάρουν σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες για την αθλητική τους πορεία.

Τι μας δήλωσαν οι αθλητές και ο προπονητής για τη σημασία των αγώνων στο εξωτερικό

Η ανάρτηση του Προπονητή Γιάννη Σερετίδη:

Το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου οι αθλητές μας από τον Αυλώνα ,τα Οινόφυτα, το Μήλεσι, τη Μαλακάσα και το Δήλεσι, βρέθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αγωνιστούν με αντιπάλους υψηλού επιπέδου. Η φιλοξενία των ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ υπήρξε πραγματικά υποδειγματική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή και στους αθλητές του. Οι αθλητές μας δοκίμασαν τις δυνατότητες τους απέναντι σε αθλητές που έχουν κατακτήσει παγκόσμια και πανευρωπαϊκά μετάλλια και στάθηκαν απέναντι τους ισάξια και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν αρκετούς αγώνες. Την όλη προσπάθεια των αθλητών μας στήριξαν επιχειρήσεις του Αυλώνα, τις οποίες ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας διότι χωρίς αυτούς δεν γίνεται να φτάσουν ψηλά οι αθλητές μας μόνο με την στήριξη της οικογένειας τους. Η βοήθεια τους είναι υπερπολίτιμη.

Ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική βοήθεια που πρόσφεραν για την κάλυψη μέρους των εξόδων για την αποστολή των αθλητών μας.

ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ ΛΑΜΨΗ Ρένα Χατζηανδρέου

Mr.coffee Γιάννης Σαλιαγκας

Χωριό Γιάννης Λιακουρης

Coffee Route 25 Κώστας

Σταθμό Γεύσεις Ηλιατζικης Θοδωρής

Χρωματοπωλειο Σαμπάνης

Κωνσταντίνος

ΟΠΑΠ ΑΥΛΩΝΑ Μιχουλης Γιώργος

Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Johnny ‘s Garage

Αλουμαν Μανιά Αναστασία.