Ο καιρός σε γενικές γραμμές στην περιοχή μας αναμένεται ζεστός με βόρειους ανέμους ωστόσο που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κατάσταση της θάλασσας. Το κυριότερο, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα σε περίπτωση πυρκαγιάς διότι ο κίνδυνος ήδη από σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου είναι μεγάλος.

Σάββατο

Ο καιρός το Σάββατο στο παραλιακό κομμάτι του Δήμου μας θα είναι ζεστός. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 36 βαθμούς κελσίου. Θα έχουμε ωστόσο βόρειους ανέμους που το μεσημέρι θα πνέουν με 4 μποφόρ. Το βράδυ οι άνεμοι θα εξασθενίσουν και η θερμοκρασία θα πέσει στους 28 βαθμούς. Στο βόρειο κομμάτι του Δήμου μας η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 26 μέχρι τους 32 βαθμούς με τους ανέμους να είναι ελαφρώς ηπιότεροι.

Κυριακή

Ίδια εικόνα και την Κυριακή. Στο παραλιακό κομμάτι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς το μεσημέρι με παράλληλα 4 μποφόρ βόρειους ανέμους. Το βράδυ οι άνεμοι θα εξασθενίσουν στα 1 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στους 29 βαθμούς. Στο βόρειο κομμάτι του Δήμου μας η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 25 μέχρι τους 33 βαθμούς με τους ανέμους να είναι και πάλι ελαφρώς ηπιότεροι στο κομμάτι αυτό.