Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας καλεί τους κατοίκους να συμμετάσχουν στις εργασίες στην λίμνη Μπελέτσι καθώς εξασφαλίστηκε από τον Δήμο η παροχή των υλικών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “το Σάββατο 18/6 θα παραδοθεί στην λίμνη Μπελέτσι η απαραίτητη ξυλεία για τις επισκευές που απαιτούνται προκειμένου να επισκευαστούν ή συμπληρωθούν τα κάγκελα στην λίμνη”.

Η ξυλεία παρέχεται απο τον Δήμο Ωρωπού κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου και συνάντησης του Προέδρου Σωκράτη Ευσταθόπουλου με τον Δήμαρχο Ωρωπού, Γιώργο Γιασημάκη και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δήμα.

Ο Σύλλογος καλεί τους κατοίκους να βοηθήσουν στο έργο το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 09:00 στη Λίμνη Μπελέτσι. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση “χαμόγελα, βοήθεια, δροσερό νερό, χυμοί κλπ δεκτά με ευχαρίστηση” ενώ επισημαίνεται πως ο σύλλογος βρίσκεται “σε διαρκή επικοινωνία με κατοίκους που έχουν ιδέες και μπορούν να βοηθήσουν σε ανάπτυξη πολιτιστικών και άλλων δράσεων που στοχεύουν στην βελτίωση της ζωής των κατοίκων στην περιοχή μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού: