Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Ωρωπός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ύστερα από συνεδρίαση στα γραφεία του συλλόγου κατέληξε στην ημερομηνία των εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ. Οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στις 19:00 το απόγευμα στο γήπεδο των Νέων Παλατίων.

  • Δικαίωμα ψήφου και εκλογής έχουν μέλη που έχουν περατώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (εξόφληση ετήσιας συνδρομή τους για την περίοδο 2021-2022). Όσα μέλη επιθυμούν να ψηφίσουν ή να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές, μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές μέχρι και την 10η Ιουνίου ημέρα Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο των Νέων Παλατίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα.
  • Υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου καθώς και για το νέο Δ.Σ. μπορούν να καταθέτονται εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο των Νέων Παλατίων από σήμερα μέχρι και την 13η Ιουνίου 2022, Δευτέρα έως Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα.
  • Εγγραφή νέων μελών: Όσοι φίλοι και φίλες του συλλόγου επιθυμούν να γίνουν μέλη με δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του 2023, μπορούν να εγγραφούν την ημέρα των εκλογών (δηλαδή την 15η Ιουνίου) 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο των Νέων Παλατίων.
  • Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα διεξαχθούν μία εβδομάδα μετά

Στις 17:30 της ημέρας των εκλογών, θα προηγηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.