Ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων Δήμου Ωρωπού, ο “Μοριάς” προχωρά σε αρχαιρεσίες το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00, στα γραφεία του συλλόγου επί των οδών Γαρδένιας και Πεύκων, στο Ακρωτήρι Σκάλας.

Το διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από εννέα μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννησίων  Δήμου Ωρωπού, με την επωνυμία ο «ΜΟΡΙΑΣ» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις αρχαιρεσίες της 2ας Ιουλίου 2022, ημέρα Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα, προκειμένου να αναδειχθεί το πρώτο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.  Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου «Ακρωτηρίου», επί των οδών Γαρδένιας και Πεύκων, στο Ακρωτήρι Σκάλας. 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Η προώθηση και η δημιουργία αυτού του τιμητικού Συλλόγου για τους Πελοποννησίους στο Δήμο Ωρωπού, αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε μετά από το αίτημα μεγάλου αριθμού συμπατριωτών μας, και έχει σαν στόχο αφενός την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας και αφετέρου την διατήρηση και ανάδειξη των ηθών και εθίμων του ξεχωριστού αυτού τόπου καταγωγής μας. 

Η μαζική παρουσία σας, στις αρχαιρεσίες θα θεωρηθεί τιμητική και για τους Πελλοπονησίους στο Δήμο Ωρωπού και για την πατρίδα μας την Πελοπόννησο. 

Με ιδιαίτερη τιμή Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Για κάθε σχετική πληροφορία και αίτηση επικοινωνήστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] και στο τηλέφωνο 6937480994.

Πηγή πληροφόρησης: Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού